Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τρίγωνα μπούζουκια σκόρπισαν παντού…

Παρασκευή 21/12/12
Κέρδισα διπλή πρόσκληση για το club 22 όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος με τους Going through the band, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Βασιλική Νταντά. Το μαγαζί ήτανε πολύ ωραίο. Η υποδοχή ήτανε θερμή. Δεν μας είχανε οι πορτιέρηδες να περιμένουμε έξω στο ψωφόκρυο. Φτάσαμε κατά τα μαύρα μεσάνυχτα. Το πρόγραμμα είχε αρχίσει. Μικρά ονόματα με μικρές φωνές φτάνει το φτυάρι για την ώρα. Πήραμε τα ποτάκια μας, πίναμε, χαζεύαμε. Οι θαμώνες ήτανε μέχρι τα 25. Και πολύ είπα. Ωραία βραδιά. Ανεβασμένη διάθεση αλλά όλοι περιμέναμε τον Πάνο Κιάμο. Έσκασε μύτη στην πίστα και έγινε σεισμός. Μιλάμε για πολλά ρίχτερ. Φωτιά με φωτιά πέρασε η ώρα καλά περάσαμε και την κάναμε για νάνι αφού κάναμε μια στάση πρώτα για ένα σφηνάκι στο MG στη πλατεία Μαβίλη.


Σάββατο 22/12/12
Δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσουμε σπίτι Σάββατο βράδυ. Περάσαμε από το στολισμένο κέντρο της Αθήνας και παρκάραμε στη λεωφόρο Συγγρού απέναντι από το Caramela live. Ρωτήσαμε αν το μαγαζί διαθέτει μπαρ αλλά είχα ξεχάσει ότι είναι μικρό. 12 ακριβώς άρχισε το πανηγύρι. Δίπλα μας μια γυναικοπαρέα μας θαύμαζε. Τι να κάνουμε… είμαστε ωραία παιδιά. Πρώτος εμφανίστηκε ο Σάκης Αρσενίου. Δεύτερος ο Κυριάκος Κυανός και μετά. Το μετά μας άρεσε πολύ. Εκεί άρχισε η διάθεσή μας να ανεβαίνει. Χρύσπα. Με τη νέα της επιτυχία κόλα 5! Είχε και μπαλέτο. Αμέ. Όχι παίζουμε. Μετά ήρθε η σειρά του Γιώργου Τσαλίκη. Πληρώσαμε και φύγαμε.


Τρίτη 25/12/12
Ρε παιδιά πάμε στα Σπιτάκια στο Γκάζιιιι…. Τελικά τους κατάφερα. Δεν θέλανε και πολύ. Τραβάτε με κι ας κλαίω το λέμε στην πόλη μου. Εκεί μας υποδέχτηκε με ένα θερμό χαμόγελο η Ευδοκία. Μοναδική φωνή, έντονη προσωπικότητα, δικό της ρεπερτόριο, ξέρει καλά τη συνταγή και ο κόσμος τη γουστάρει. Χορεύαμε όπου βρίσκαμε αφού το μαγαζί ήτανε ασφυκτικά γεμάτο. Πάνω σε καρέκλες, πάνω στα τραπέζια… χαμός. Ωραία περάσαμε και φέτος.

Άντε και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....