Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αχ βρε Ρίνα… Κατερίνα


Yes yes yes ήμασταν όλοι εκεί στο Gagarin εκείνη τη βροχερή νύχτα που ανοίξανε οι ουρανοί. Back to the 80s λοιπόν με τον θεό Κώστα Μπίγαλη και την Πωλίνα. Το πρώτο θετικό της βραδιάς ήταν ότι δεν υπήρχαν πιτσιρίκια και άτομα άνω των 40 ετών. Έτσι έγινε μπόλικος χαβαλές και η βραδιά εξελίχθηκε σε ξέφρενο πάρτι.

Οι πόρτες ανοίξανε στις 21:00 και το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10 και μισή. Ο κόσμος δεν ήτανε στυλιζαρισμένος. Δεν υπήρχανε γκόμενες με ψηλοτάκουνες ούτε γιάπηδες με πουκάμισα και γραβάτες. Θα το έλεγα άνετα συναυλία αλλά δεν είναι Αύγουστος και δεν ήμασταν στον Φλοίσβο.

 Ο Κώστας Μπίγαλης είναι θεός. Ξεσήκωσε όλο τον κόσμο. Ακούσαμε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες: το καπελάκι, του Αιγαίου τα μπλούζ, μικρή μου μέλισσα, η κόρη του περιπτερά, and I miss you και το Ρίνα Κατερίνα. Χορέψαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε και γυρίσαμε τον χρόνο πίσω έως πολύ πίσω στα εφηβικά μας χρόνια. Μετά ήρθε η σειρά της Πωλίνας… πάμε για τρέλες, ροζ μπικίνι, στην πολυθρόνα την μπαμπού και άλλα όμορφα τραγούδια. Μιλάμε για τρελό ξεσάλωμα. Στη συνέχεια τραγουδούσανε και οι δυο non stop επιτυχίες της δεκαετίας του 60-70.

 Όταν βγήκαμε από το Gagarin ο καιρός είχε χειροτερέψει αλλά εμείς δεν πήγαμε σπίτι. Μπουκάραμε στο αγαπημένο μας στέκι στο γκάζι ήπιαμε ένα drink και καπάκι για ύπνο. Όσοι χάσατε αυτό το event πολύ απλά θα περιμένετε το επόμενο.


Λέτε να είναι Χαριτοδιπλωμένος Ευριδίκη και Κορκολής Αλέξια; 


Ουάου και πάλι ουάου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου