Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

One Last Kiss


Αυτό ναι, είναι τραγούδι για να μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Η Θωμαή Απέργη έχει ταλέντο, φωνάρα, σκηνική παρουσία και είναι κούκλα. Έχει όλο το πακέτο. Στις τρεις πρώτες θέσεις άνετα!

Επίσης είναι ντυμένη... Να πατώσουμε και φέτος δεν το νομίζω. Το τραγούδι μου ανέβασε αμέσως τη διάθεση από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι Jazz κομμάτι δεν έχουμε στείλει ποτέ. Ναι ναι αυτό προτείνω να πάει, τελείωσε το θέμα.

Από την Εγνατία στη Σερβία. Ο καλλιτέχνης παρέα με τα παιδιά απ’ τη Σκωτία δεν μου αρέσουν. Είναι πολύ δήθεν και πολύ  φασαριόζικο τραγούδι. Μπλιαχ.

Ο αμανές καθώς επίσης και το τσιφτετέλι είναι ρυθμοί Τουρκικής καταγωγής. Επίσης η Γιουροβίζιον δεν είναι σκυλάδικο. Η κυρία Ηλιάδη είναι εκρηκτική, το τραγούδι είναι λάθος.

Όσο για τη μελωδική μπαλάντα με τις electro αναφορές είναι πολύ αισθαντικό και ερωτεύσιμο κομμάτι, αλλά η πείρα μας διδάσκει ότι στο διαγωνισμό της γιουροβίζιον την τελευταία δεκαετία τα σλόου κομμάτια περνάνε πάντα απαρατήρητα.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ήδη με βρίζετε. Ζούμε σε χώρα που ακόμα υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του.

Καλή επιτυχία από καρδιάς σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Μπράβο στο MAD για την πρωτοβουλία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου