Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας


Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, το είπαμε αυτό. Παρασκευή βράδυ πήγαμε στα Σπιτάκια στο Γκάζι. Το μαγαζί ήτο γεμάτο αλλά η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Κοιτάγαμε με προσοχή χωρίς να καταλάβουμε τι γίνεται. Μόλις η Ευδοκία πήρε το μικρόφωνο το κέφι απογειώθηκε. Όλοι σηκώθηκαν να χορέψουν, πάνω στα τραπέζια (εγώ πάνω στη καρέκλα όπως κάνω πάντα).

Σάββατο πρωί βρεθήκαμε στο Polis Art Café το οποίο βρίσκεται πάνω από τη στοά του βιβλίου αλλά καφέ δεν ήπιαμε. Είχε παρουσίαση βιβλίου και δεν μπορούσαν να κάνουν θόρυβο(?). Το ίδιο βράδυ ήμασταν καλεσμένοι σε πάρτι στου Ψειρή. Τη μουσική είχε αναλάβει ο φίλος μου ο Λευτεράκης. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει λέει ο λαός.
Την κάναμε και πιάσαμε τραπέζι λίγο παραπέρα στο Οινοπωλείον. Μια χωριάτικη, πατάτες τηγανιτές, γίγαντες, κολοκυθοκεφτέδες. Τρεις μουσικοί μιας έκαναν παρέα. Το κρασί ήταν υπέροχο.

Θα θέλαμε και ακόμα ένα ποτάκι αλλά το hangover της προηγούμενης νύχτας δεν μας άφηνε.
Ο Μάρτιος επιτέλους παίρνει τον πούλο. Ο Απρίλης θα ξεκινήσει με βροχές αλλά στην πορεία θα αλλάξουν τα πράγματα. Θα βγει και το βιβλίο μου και όλα καλά.

Καλό μήνα!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...