Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Χαρές, γιορτές και disco ball



Σάββατο
Χαϊδάρι ώρα 7:00 πμ
Γύρισμα με τη μαμά για διαφημιστικό σποτ. Ναι, ναι η μαμά παίζει σε διαφήμιση η οποία θα προβληθεί σε λίγες μέρες στο you tube. Η μαμά «το έχει» με την κάμερα. Πάθαμε πλάκα. Μεγάλο ταλέντο. Ποιο φυσική δεν γινόταν.
ΙΚΕΑ ώρα 14:00
Όμορφα πράγματα για το σπίτι. Αφού μας βγήκε ο κώλος να το βάψουμε έπρεπε να το ανακαινίσουμε. Και το καταφέραμε.
ΚΗΦΗΣΙΑ ώρα 00:00
Η κολλητή μου η Δήμητρα μας είχε τραπέζι για τη γιορτή της. Ένα κυριλέ μαγαζί με δυνατή μουσική. Οι γυναίκες botox τουαλέτες και μπιντέδες (που πάνε;) και οι άνδρες κοστούμια και παπιγιόν. Ο Χριστός και η Παναγία!
Κυριακή ώρα 9:00 πμ
Ξυπνήσαμε κι αρχίσαμε τις καθαριότητες. Το μπάνιο λούστηκε στη χλωρίνη. Στρώσαμε καινούργιες μοκέτες. Θέλαμε τα πάντα στην εντέλεια! Η μαμά έφτιαξε πολλά φαγητά. Η Μαρία έφερε σούπερ ντούπερ τούρτα αμυγδάλου και η Ντίνα έφτιαξε εξωτικές σαλάτες. Μου κάνανε το τέλειο δώρο: μια ντισκομπάλα με μπαταρίες. Την κρέμασα στο ταβάνι και άρχισε το party. Οι εκλεκτοί μου καλεσμένοι έρχονταν στο ανανεωμένο μας σπίτι μ’ ένα μεγάλο κι αληθινό χαμόγελο. Αυτούς τους ανθρώπους θέλω στη ζωή μου! Πολύ φαγητό και ασταμάτητος χορός! Φένια θεά! Ντίνα! Μαρία! Δημήτρης! Φρίντα! Σοφία! Νίκος! Κώστας! Δημήτρης! Γιώργος! Μαμά! Σας ευχαριστώ!
Ώρα 21:00
Dancing with the stars
Δευτέρα ώρα 11:00 πμ
Άφιξη στη Νίκαια. Χάσαμε την παρέλαση και την ανιψιά μου. Ποιος τους είπε να την κάνουν χαράματα; Άκουσα ότι παρέλασε και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ (ως τι;).
Ώρα 14:00
Η μαμά έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της. Πολλά φαγητά. Πεντανόστιμα. Γλύψαμε τα πιάτα. Θα της κάνω βιβλίο με τις συνταγές της. Οι άλλοι είναι καλύτεροι;
Ώρα 16:00
Πάρε με ύπνε πάρε με…
Ώρα 20:00
Facebook. Ευχές από πολύ κόσμο
Ώρα 21:00
Ταινία και όνειρα γλυκά

Χρόνια μου Πολλά κι ευτυχισμένα!!!  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....