Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ»



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΜΟΛΔΑΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ»
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Η Ένωση Ελληνο-μολδαβικής φιλίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης» (Uniunea de prietenie Moldo-ElenăAlexandros Ipsilantis”) σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση «Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά» που διοργανώνει υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αθηνών επί της οδού Καλογέρα 18, στην Πλατεία Κυψέλης.

Τα παιδιά της κοινότητας της Ένωσης και οι γονείς τους, θα παρουσιάσουν ένα μπουκέτο από έθιμα και ήθη Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς  και κάλαντα από την Ελλάδα και την Μολδαβία.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνο-μολδαβικής φιλίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης» κα Σβετλάνα Βεργή και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν «Ο Ελληνικός και ο Μολδαβικός είναι δύο λαοί με συγγενικές παραδόσεις, ήθη και έθιμα. Αυτή η μεγάλη γιορτή σκοπό έχει να μας φέρει ακόμη πιο κοντά με την Μολδαβική παράδοση  ενδυναμώνοντας τον δεσμό μας και προωθώντας το μήνυμα αλληλεγγύης και ειρήνης των λαών».

Είστε όλοι προσκεκλημένοι!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Η χίμαιρα του Σεμπαστιάνο Βασάλι | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 85 Τίτλος: Η χίμαιρα Συγγραφέας: Σεμπαστιάνο Βασάλι ISBN: 978-960-208-434-2 Σχήμα: 12 x 18 εκ. Σελ...