Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ
Με την συμμετοχή 500 και πλέον παιδιών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, o Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε στις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας  που εδρεύουν στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος,στον Δήμο Πειραιά, στους Δήμους Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη  καθώς και στον Δήμο Κορίνθου, παιδικές εκδηλώσεις την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου που περιελάμβαναν παιχνίδια, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών και καρτών, μπουφέ με υπέροχα γλυκίσματα και  αλμυρές δημιουργίες καθώς και τον στολισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθη πλήθος παιδιών και γονέων που διασκέδασαν με το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Επίσης, μήνυμα απεύθυναν οι Δήμαρχοι Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, Κερατσινίου - Δραπεστσώνας κ. Λουκάς Τζανής και Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Πνευματικός. Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Κερατσινίου - Δραπετσώνας κα Σινικίδου, και Κορίνθου κ. Σταματάκης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Καμπούρης καθώς και μεγάλη αντιπροσωπεία με τον επικεφαλής της Ένωσης Αστυνομικών.  Ο καταπληκτικός κλόουν Τοτό από το “Clownorama” έκανε τους μικρούς μας φίλους στη Δομή της Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη να γελάσουν και να χαρούν με το απίστευτο χιούμορ του και τα υπέροχα μπαλόνια σε μοναδικά σχέδια και χρώματα που τους χάρισε. Ο κλόουν Γιάμι-Γιάμι ξετρέλανε με τα κόλπα του τα παιδιά που βρέθηκαν στη Δομή Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος, τα οποία δεν σταματούσαν να γελούν και να απολαμβάνουν το φαντασμαγορικό θέαμα. Ο κλόουν Σούτης διασκέδασε τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους που βρέθηκαν στη Δομή του Πειραιά οι οποίοι έπειτα απόλαυσαν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Επίσης, οι μικροί μας φίλοι στην Δομή της Κορίνθου απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση από κουκλοθέατρο καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα από ανιματέρ. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν λαχταριστό γεύμα από catering, καραμέλες και τούρτες.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε στο καλωσόρισμα που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους: «Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Δημάρχους, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, τον Δήμαρχο  Κερατσινίου - Δραπεστσώνας κ. Λουκά Τζανή και Κορίνθου κ. Αλέξανδρο Πνευματικό καθώς και τα στελέχη των Δήμων για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία τους, που μας δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε τις κοινωνικές δομές και να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, που χρειάζονται την αρωγή μας. Να είστε σίγουροι ότι η σημερινή εκδήλωση είναι ένα μόνο δείγμα από το πλούσιο κοινωνικό έργο που επιτελούμε. Το χαμόγελο κάθε παιδιού αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν ομορφότερο κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα βλέπουμε ανάμεσα μας πολλά χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό των Δομών που οργάνωσαν μια τόσο όμορφη γιορτή και προσέφεραν δωράκια στα παιδιά. Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τους Χορηγούς μας που δείχνουν με την προσφορά τους ότι αξίες, όπως η κοινωνική αλληλεγγύη, έχουν και θα παραμείνουν σε περίοπτη θέση στην ελληνική κοινωνία, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει». 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν κοτομπουκιές από την Εταιρεία “ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ”, γεύτηκαν καραμέλες από την Εταιρεία “ΚΟΚΟΣ-ΠΟΓΑΤΟΣ” αλλά και τούρτες από το ζαχαροπλαστείο “ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ”.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου