Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Άρωμα Πρωτομαγιάς στην αίθουσα Τέχνης Art Space



    Έκθεση ζωγραφικής αφιερωμένη στην Πρωτομαγιά  πραγματοποιείται από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους Πολυχώρους Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ (Συγγρού 100- απέναντι από το Φίξ), στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 19.30μ.μ.
    Ξεχωριστές συνθέσεις από κάθε λογής λουλούδια, μαγιάτικα στεφάνια και άλλες πρωτότυπες ιδέες, με άξονα τα ήθη και τα έθιμα της Πρωτομαγιάς, θα κοσμήσουν τον χώρο. Xρώματα και αρώματα, θα πλημμυρίσουν τη φιλόξενη αίθουσα Art Space ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ και θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στη γιορτή της Άνοιξης (1η Μαΐου)           
    Μια ακόμη ξεχωριστή εικαστική παρέμβαση, πραγματοποιείται στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού, από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με τη συνεργασία των Πολυχώρων Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, με σκοπό να διαδώσει την Τέχνη  στο ευρύ κοινό. Ενώ παράλληλα, η Συμμαχία Πολιτισμού επιθυμεί να ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας του κοινού με τους καλλιτέχνες και να δώσει βήμα στους νεότερους δημιουργούς, τόνισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, κ. Γιώργος Δεληολάνης.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως την Τρίτη  13 /5/2014. Ώρες Λειτουργίας : 24 ώρες.




Είσοδος Ελεύθερη.

Καλό μήνα και Καλή Πρωτομαγιά !  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...