Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



Θα στεναχωρήσω τους εχθρούς μου λέγοντας πως κι αυτή η παρουσίαση του βιβλίου μου είχε μεγάλη επιτυχία. Δεν έχει σημασία που πηγαίνουμε στα τέλη του Ιουλίου. Δεν είχε καμιά σημασία που ο χώρος βρίσκεται μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Όταν ο άλλος είναι αληθινός φίλος και στο Κάιρο να πάω θα βρει τον τρόπο… 



Ευχαριστώ τους γονείς μου, τη Βάσω, τον Νίκο, την Άννα, τα παιδιά του CHIC & CHIC, τον φίλο μου Δημήτρη Ματεμτζή και τη φίλη μου Μαριάννα Μπασάλου που κάνανε τα αδύνατα δυνατά για να πραγματοποιηθεί αυτή η παρουσίαση και μου έκαναν τη τιμή να κάνω εγώ ποδαρικό στον ολοκαίνουριο αυτό χώρο.


Ευχαριστώ τον φίλο μου Κώστα Ζέκο, τον Δημήτρη και τον Γιάννη Τσούκα, τον γλυκύτατο Ζώη Τριανταφύλλου Σφακιανάκη για τις μοναδικές φωτογραφίες του.





Ευχαριστώ τον Αντώνη Π. τη Σοφία Α. και την Άννα Σ.(μεγαλώσαμε μαζί). Τον Πέτρο και τον Κώστα. Τον φίλο μου Γιώργο Αρκουλή.



Τη Θεία Δήμητρα που την αγαπώ πολύ και δεν έχει χάσει καμιά (ούτε μία) παρουσίαση. Τις κυρίες Ρούλα, Φρίντα και Δάφνη. Τα party animals Βασίλη, Δέσποινα και τη Θαλειάννα. 



Ευχαριστώ τα παιδιά του Botox radio Θοδωρή και Νατάσα. Η βοήθειά τους πολύτιμη!
Ευχαριστώ τις γειτόνισσες μου Παναγιώτα και Δέσποινα για την εμψύχωση. Την Φεβρωνία για την ευχάριστη έκπληξη.




Ευχαριστώ και εσάς που σας είδα για πρώτη φορά. Ελπίζω να περάσατε καλά. Εύχομαι να σας αρέσουν τα βιβλία μου. Με τον καιρό θα γνωριστούμε καλύτερα και θα έρθουμε ακόμα πιο κοντά. Η αγκαλιά μου είναι μεγάλη και σας χωράει όλους και όλες.




Φυσικά και θα γράψω κι άλλα βιβλία.
Πάντα γράφω…

Ο Θεός να σας έχεις όλους καλά.
Σας ευχαριστώ!

φωτογραφίες Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης
CHIC & CHIC Ανωγείων 73 Πλ. Δημοκρατίας Νίκαια 210 4922906
εκδόσεις Όστρια ΤΖΩΡΤΖ 20 Πλ.Κάνιγγος

ακούμε πάντα BOTOX WEB RADIO
www.botoxradio.com 

1 σχόλιο:

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....