Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Διασκεδάσαμε «Εις το Παυσίλυπον» του Φάνη



Ο καιρός αγρίεψε κι εμείς βρήκαμε το στέκι μας. Δεν ζοριστήκαμε πολύ, από την πρώτη επίσκεψη το καταλάβαμε.  Ζεστό και φιλόξενο, οικείο,  μαζευόμαστε εκεί και περνάμε πάντα καλά.

Αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Οι μεζέδες είναι παραδοσιακοί και μας αρέσουν πολύ. Η ποικιλία είναι μεγάλη. Η ποιότητα εγγύηση. Φροντίζει ο Φάνης γι’ αυτό ο οποίος είναι πάντα εκεί, μας υποδέχεται με χαμόγελο και είναι ok.

Οι θαμώνες δεν είναι δήθεν και με πόζα. Δεν κρατάς την αναπνοή σου τι θα πεις και αν θα σε ακούσουν από δίπλα. Είσαι ο εαυτός σου κι αυτό είναι κάτι που το συναντάς σπάνια.

Όσο περνάει η ώρα χαλαρώνεις, πίνεις κι άλλο, το κρασί είναι όλα τα ευρώ, τα τσίπουρα επίσης, λειτουργεί ως μαγνήτης δεν ξεκολλάς και δεν θέλεις να φύγεις.

Κάνει τη διαφορά, ακούς μουσική, περνάς καλά, τρως μέχρι σκασμού, γελάς δυνατά και αυτό είναι αυθεντική διασκέδαση και συμβαίνει μόνο στου Φάνη.




Που; Εις το παυσίλυπον
Κορυτσάς 19 & Μελενίκου Βοτανικός
Κρατήσεις: 211 40 94 469
Ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Δευτέρας


Τα λέμε εκεί…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

5 τελευταίες παραστάσεις για το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής θέατρο

  5 τελευταίες παραστάσεις για το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μύλλερ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής θέατρο Κουαρτέτο του Χάινερ Μ...