Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΒΑΦΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ @ Studio Κυψέλης



Απόψε είναι η τελευταία παράσταση του έργου «Καβάφης Επέστρεφε» στο Studio Κυψέλης (Κυψέλης & Σπετσοπούλας 9 τηλ. 210 – 8819571)

Ο θίασος «Θεατρίνων Θεατές» παρουσίασαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ερωτική ελεγεία για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή σε κείμενα Millas, Ανδρέα Αγγελάκη, Γιώργου Λιβανού και Γιώργου Χριστοδούλου. 

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο εξαιρετικός Νίκος Βερλέκης τον οποίο θαύμασα απ’ την πρώτη στιγμή. Πολλά συγχαρητήρια στις κυρίες Βίβιαν Βαλσάμη (στο ρόλο της μητέρας του) και στην Ελευθερία Ρήγου (στο ρόλο της Σίλας Ρόμπινσον). Η Έλενα Μιχαλάκη μας ταξίδεψε με τη φωνή της και ο Κωνσταντίνος Μούτσης με τα υποκριτικά του τερτίπια. Ο κύριος Λιβανός εμφανίστηκε ελάχιστα στο ρόλο του Φερνάντο Πεσσόα. Αδύναμος στάθηκε σε πολλά σημεία ο Νίκος Χαλατζίδης. Στο πιάνο η μοναδική Νίκη Γκουντούμη την οποία είχα τη χαρά να τη γνωρίσω λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Ο κύριος Γιώργος Λιβανός δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις παραστάσεις του.

Δυστυχώς ο «ΚΑΒΑΦΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ» σήμερα τελειώνει.

Θέλετε να πάτε;
Πολύ εύκολο!

Πείτε στο ταμείο τον κωδικό «Μεθυσμένες Ιστορίες» και απολαύστε την παράσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....