Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Jamming funkers LIVE!!!

ΚΑΛΑ… θα πεις, το party των παιδιών έγινε πριν μια βδομάδα, τώρα τους θυμήθηκες; Όχι, φυσικά και δεν τους θυμήθηκα τώρα. Πάντα τους θυμάμαι και τους σκέφτομαι. Τους έχω μέσα στη καρδούλα μου στην καλύτερη θέση. Είναι η καινούρια μου οικογένεια και αυτό με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο επάνω στον πλανήτη. Χωρίς καμιά υπερβολή. 


Ανήκω πλέον σε  μια μουσική οικογένεια με ομαδικό πνεύμα, όρεξη για δημιουργία, άφθονη θετική ενέργεια και μεράκι. Ο Πλάτων στην κιθάρα, ο Ερρίκος στο μπάσο, η Όλγα στα πλήκτρα και στα φωνητικά, ο Σπύρος στα τύμπανα, και η Κλαίρη με την Αθηνά στο τραγούδι. Όλα τα βίντεο και τα γραφιστικά τα επιμελείται η θαυματουργή Πανδώρα. Μεγάλα ταλέντα. Τους εκτιμώ βαθύτατα.



Για εκείνη τη νύχτα (20/2), των γενεθλίων τους (4 ολόκληρα χρόνια), δουλέψαμε σκληρά. Όλοι μαζί. Ο καθένας με τον τρόπο που μπορούσε. Οργανωθήκαμε καλά για να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Θέλαμε μια γιορτή αφιερωμένη σε όλους αυτούς που μας στηρίζουν και μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα. Στόχος μας; Να περάσουμε όλοι καλά και να το απολαύσουμε. Έτσι κι έγινε…

Εμείς ήμασταν εκεί από νωρίς. Να στήσουμε, sound check, να φτιάξουμε τα τραπέζια, να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, να είναι τα πάντα στην εντέλεια! Κατά τις 11:00 το μαγαζί γέμισε από αμέτρητους φίλους και ζεστά χαμόγελα. Τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή και δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. 

Λίγη ώρα μετά, η βραδιά μετατράπηκε σε μια μεγάλη συναυλία. Συμμετείχαμε, πίναμε, τραγουδούσαμε, χορεύαμε, χειροκροτούσαμε ενθουσιασμένοι τους Jamming funkers, την πιο ανατρεπτική μπάντα των τελευταίων χρόνων οι οποίοι όπου εμφανίζονται γίνεται χαμός! (έλα σε ένα live και θα καταλάβεις τι εννοώ…)


Να τους ευχηθώ ολόψυχα καλές επιτυχίες, να μη σταματήσουν λεπτό να υπηρετούν αυτό που κάνουν γιατί έτσι τους γουστάρουμε κι έτσι μας αρέσουν!
Χρόνια πολλά, πολύχρωμα και έντονα!!!







ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE ΤΡΙΤΗ 17/3 ΣΤΟ MAIKS IRISH BAR ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιστορίες Βιοεπιστήμης στο Athens Science Festival 2024

  Tales of Biosciences στο Athens Science Festival 2024 16-21 Απριλίου 2024 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Καθηλωτικές ομιλίες, διαδραστικά worksh...