Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

«ΑΓΑΠΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ», το logo που έγινε το ‘σύνθημα’ του περασμένου χειμώνα είναι γεγονός!

Η ΜΙΚΕΛΑ, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, έδωσε τον τίτλο της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς και στις μουσικές της παραστάσεις, στιγματίζοντάς τες, τόσο με την εκφραστικά αξεπέραστη  φωνή της, όσο και με την αισθαντική της παρουσία.

Τραγούδια του χθες, τραγούδια του σήμερα, μπερδεύτηκαν γλυκά και μελωδικά και συμπαρέσυραν όλους τους παρευρισκομένους σε μια εξαιρετική μέθεξη.

Κι επειδή τα πετυχημένα πράγματα επαναλαμβάνονται, η διεύθυνση του «ΘΕΣΙΣ 7» στο Μοναστηράκι, κάλεσε την ραγδαία ανερχόμενη ερμηνεύτρια να περάσει και αυτό το Σαββατόβραδο μαζί σας.






Η ΜΙΚΑΕΛΑ  ανανεώνοντας το ελληνικό και ξένο πρόγραμμά της και σας περιμένει όσους δεν προλάβατε να την απολαύσετε και εσάς . Ελληνικές και διεθνείς μελωδίες παντρεύονται καλαίσθητα και με κέφι κι η σπουδαία φωνή της θα τις ζωντανέψει.

Τραγούδια με προϊστορία, τραγούδια που έχουν στιγματίσει και γαλουχήσει ολόκληρες γενιές, τραγούδια που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, που φτιάχνουν τη διάθεσή μας είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν για όλους εσάς με περίτεχνο τρόπο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....