Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Bases & Jamming Funkers Live την Παρασκευή 12/6 @ Ammos beach club

Ώρα έναρξης: 22:30 | ΕΙΣΟΔΟΣ 10ευρώ ( με ποτό )

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 12/6  στο Ammos beach club  να περάσουμε όλοι μαζί ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ παρέα με δύο πολύ δυναμικές μπάντες της νέας γενιάς σε ρυθμούς ελληνικής και ξένης pop/rock σκηνής !!!

BASES
Oι Bases είναι μια pop μπάντα που rockάρει…  Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα  Club της Αθήνας και σε γνωστές μουσικές σκηνές αλλά και σε διάφορες περιοχές στην επαρχία.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους live! Το συγκρότημα έχει δεχτεί μουσικές επιρροές από την ελληνική και ξένη pop/rock σκηνή που έχουν επηρεάσει τον χαρακτήρα και το ύφος των “BASES”.


Jamming Funkers

Οι Jumming Funkers έχουν αμέτρητες επιτυχημένες εμφανίσεις και έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα στο ενεργητικό τους. Είναι έτοιμοι να σας ξεσηκώσουν και να σας χαρίσουν μια υπέροχη βραδιά σε ρυθμούς pop/rock,r'n'b,soul και funk!

Official Links:





















Σας περιμένουμε να περάσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική και διάθεση στα ύψη!
Don't miss it !

Στον ήχο: Panagiotis Megas ( Final Sound Studio )

Ammos beach club
Λουτρά Αλίμου
Τήλ. 210 9855848
Ώρα έναρξης: 22:30 | ΕΙΣΟΔΟΣ 10ευρώ ( με ποτό )





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...