Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΙΚΑΡΙΑ «The Island…!»

Ημέρα Κυριακή την ώρα που ο ήλιος πάει για ύπνο. Η καλύτερη ώρα της ημέρας, του κόσμου όλου, αν είσαι και σε νησί όπως καλή ώρα στην πανέμορφη Ικαρία ακόμα καλύτερα.

Έχω επισκεφθεί πολλά νησιά της χώρας μας. Πάντα καλοκαίρι. Κυρίως τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο που δεν είναι πίτα. Δεν το αντέχω το πίτα. Βαριέμαι, πνίγομαι, δεν απολαμβάνω τίποτα.

Αυτές τις μέρες τις απολαμβάνω και με το παραπάνω. Αυτές οι μέρες είναι οι πιο ευτυχισμένες της ζωής μου. Ξαναγίνομαι παιδί, χαλαρώνω, ξεχνάω τους πάντες και τα πάντα.

Η Ικαρία είναι μια κούκλα από όλες τις απόψεις. Η Ικαρία είναι μακριά απ’ την Αθήνα, κουνηθήκαμε πολύ είναι η αλήθεια, αλλά η έκπληξη που μας περίμενε ήταν μεγάλη.

Όταν η φύση σε καλεί, πολύ απλά, πετάς το ρολόι απ’ το χέρι, το κινητό το έχεις μόνο για να ποστάρεις φωτογραφίες στο φουμπού, και όλα καλά κι ωραία.





Έγραψα κάποτε: Όταν περνάς καλά ο χρόνος περνάει σφαίρα. Όταν περνάς πολύ καλά δεν υπάρχει χρόνος.

Αυτό ακριβώς βιώνω αυτές τις μέρες, αυτή είναι και η μεγάλη αλήθεια.

Εμείς εδώ ζούμε τον μύθο μας…


Τα ξαναλέμε (θέλω να δω τον ήλιο που βυθίζεται στο απέραντο γαλάζιο…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...