Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

''Το Όμορφο Ταξίδι των Αρκούδων Πάντα όπως το Διηγείται ένας Σαξοφωνίστας που είχε Ερωμένη στη Φρανκφούρτη'' του Ματέι Βισνιέκ.

Μια ιστορία που ξεκινάει σαν μια απλή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε Εκείνον και Εκείνη. Ξυπνάνε και οι δύο ένα πρωί σε ένα κρεβάτι χωρίς να θυμούνται πως καταλήξανε εκεί, ούτε καν αν κάνανε έρωτα. Και κάπως έτσι ξεκινάει μια σχέση. Με εννέα νύχτες που κυλάνε αργά και κρατάνε όση μια ζωή.




Το θεατρικό έργο του Ματέι Βισνιέκ γράφτηκε το 1994 και έχει παιχτεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Ο συγγραφέας, ρουμάνικης καταγωγής, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό για τα έργα ‘’Ζητείται κλόουν ηλικιωμένος’’ και ‘’Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα’’, Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη ρουμάνικη γλώσσα από την ομάδα ‘’
Stoudioul de Teatru Profesionist din Diaspora’’ και με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου ‘’Σύγχρονα Βαλκάνια’’. Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει το έργο από το νέο έτος και στην ελληνική γλώσσα.





Σκηνοθεσία: Μόνικα Σαβουλέσκου Βουδούρη

Παίζουν: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Κριστίνα Κρέτσου, Εβελίνα Χαπεντσιούκ, Βάλι Μίτου, Μιχάι Αχταμόν
Φωτισμοί, ήχοι: Ράντου Μπουράγκα
Ημερομηνίες παραστάσεων: 7,8, 13, 14 και 15 Νοεμβρίου.
Ωρα: 21:00

Στο θέατρο ΠΡΟΒΑ, (Αχαρνών και Ηπείρου 39). Τηλ. 2108818326
Διάρκεια: 80’


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....