Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Εργαστήρι για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων μας για το 2016!

Κάθε νέα χρονιά σηματοδοτεί την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν κρατώντας τα μαθήματα σοφίας που πήραμε.
Σκοπός μας να ζήσουμε το παρόν με συνειδητότητα, 
να οραματιστούμε 
και να σχεδιάσουμε το μέλλον.
Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα συνειδητό απολογισμό και μια εποικοδομητική επιλογή ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά στην επόμενη φάση της ζωής μας, αφήνοντας πίσω ότι δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε.
Γι' αυτό παρακολουθήστε το εργαστήριο με την Ελένη Αϋφαντή - Life coach 
το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 12.00 έως 17.30*
στο Aegean College (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ: 210 3211228 )
Αμοιβή: 30 ευρώ 
Κρατήσεις θέσης: Βάσω Σωτηρίου, 6936 15 98 35
Υλικά που θα πρέπει να έχετε μαζί σας: ένα χαρτόνι 1x1, κόλα, ψαλίδι και πολλά περιοδικά.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μιας δωρεάν ατομικής μίνι συνεδρίας με την Ελένη Αϋφαντή σε ραντεβού που θα επιλέξουν μαζί
*Το εργαστήρι, μιας και θα είναι καθαρά προσωπικό, μπορεί για μερικούς συμμετέχοντες να πάει πιο αργά. Εξαρτάται από την ώρα ολοκλήρωσης του δικού τους vision board.
agenda 2
Αν περιμένουμε τις ιδανικές συνθήκες για να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε, να δράσουμε, να τολμήσουμε, ίσως να περιμένουμε όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν τη νέα χρονιά με επιθυμίες, φαντασία, πίστη, ευγνωμοσύνη.
Ας σκεφτούμε: Τι θέλω περισσότερο από όλα για το 2016; Ποιοι στόχοι θα με έκαναν να χαμογελάω; Τι χρειάζεται να προσέξω για να μην σαμποτάρω τον εαυτό μου; Ποια θα μπορούσε να είναι μια νέα συνήθεια που θα είχε σημαντικά θετική επιρροή στη ζωή μου;
Στο πρωτοποριακό αυτό εργαστήριο, θα μάθουμε με βιωματικό τρόπο, πώς να σχεδιάσουμε τη δική μας χρονιά 2016, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως αυτές του Πίνακα Οραματισμού, (Vision Board), του Αδαμάντινου Χρόνου, της Οπτικής Αναπαράστασης και άλλες.
Θα καθορίσουμε ποιοι τομείς της ζωής μας θα είναι σημαντικοί για μας τη χρονιά που έρχεται και θα επιλέξουμε τρόπους, για να αποτυπώσουμε το πώς θέλουμε να εξελιχθούν αυτοί οι τομείς.
Μέσα από μια διαδικασία αυτοπαρατήρησης και δημιουργίας, το εργαστήριο αυτό θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά, όπως ονειρευόμαστε και όπως μας αξίζει.
vision-board-dream-it-live-it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου