Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΑΔΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ 
ΑΔΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ






ISBN: 978 – 960 – 569 – 084
Σελίδες: 304
Σχήμα: 14,5x20,5
Τιμή: 12,93e





Μια ιστορία για όσους παλεύουν ενάντια στην εικόνα που έχουν πλάσει οι άλλοι γι’ αυτούς.
Ένας επιτυχημένος Έλληνας δημοσιογράφος, που φιλοδοξεί να γίνει συγγραφέας, αποφασίζει να κυνηγήσει τ’ όνειρό του στην Αμερική. Μια απρόσμενη είδηση, η αυτοκτονία του μεγάλου του αδελφού, πυροδοτεί μέσα του ένα κύμα από ερωτηματικά και αναμνήσεις και του προσφέρει τελικά την «πρώτη ύλη» για το πρώτο του μυθιστόρημα.
Ένα ταξίδι αυτογνωσίας μεταξύ Ελλάδας και Νέας Υόρκης από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 ως τις μέρες μας. Η Ελλάδα μιας άλλης εποχής, τα underground μπαράκια της Θεσσαλονίκης, οι κοσμικές παραλίες της Μυκόνου, οι celebrities στην Αθήνα, και η Νέα Υόρκη των γρήγορων ρυθμών και των εύκολων συναισθημάτων. Μια ιστορία για όσους παλεύουν ενάντια στην εικόνα που έχουν πλάσει οι άλλοι γι’ αυτούς.
Με ένα σχεδόν σαδιστικό πάθος ο συγγραφέας λατρεύει να βασανίζει τους ήρωές του επιλέγοντας πρόσωπα στα οποία ο καθένας αναγνωρίζει τη δική του σκοτεινή πλευρά. Έναν τέτοιο  ήρωα επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο του νέου του μυθιστορήματος.



Γεννημένος στην Κολωνία αλλά μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Τερζίδης ξεκίνησε την καριέρα του από το χώρο της δημοσιογραφίας ασχολούμενος με το μουσικό ρεπορτάζ. Τον Σεπτέμβριο του 1991 εξέδωσε το πρώτο free press που κυκλοφόρησε σε πανελλαδικό επίπεδο, το In Rock. Η αγάπη του για τη μουσική αλλά και η επιτυχία μουσικών διοργανώσεων που ανέλαβε τον οδήγησε σύντομα στο μουσικό μάνατζεμεντ συνδέοντας το όνομα του με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip hop και ροκ σκηνής όπως ο Δημήτρης Πουλικάκος, οι Goin' Through, οι ΝΕΒΜΑ, οι Professional Sinnerz, ο STAN και οι My Excuse. Από το 2010 επέκτεινε την επαγγελματική του δραστηριότητα στη Νέα Υόρκη με τη συνεταιρική σύσταση της Terret Entertainment. Έχει εκδώσει συνολικά τρία βιβλία Το Hip-Hop Δεν Σταματά (2003), ...Και Το Τέλος Πάντα Κοντά (2009), Bright Nights (2011). Τα Άδεια Δωμάτια είναι το τέταρτο βιβλίο του. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα: www.christosterzides.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέες κυκλοφορίες ενηλίκων 4.4.2024 | Εκδόσεις Ψυχογιός

  Νέες κυκλοφορίες ενηλίκων 4.4.24 Aν δε βλέπετε το newsletter σωστά, πατήστε  εδώ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΝΔ...