Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η συγγραφέας ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ στο Τελευταίο Μαζί στον Αέρα της Χρονιάς!

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/12
ΩΡΑ 17:00
η συγγραφέας ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ
καλεσμένη μου στο τελευταίο
ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ της χρονιάς!!!


ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ Τα Κύματα Της Νοσταλγίας Εκδόσεις Ψυχογιός
Τα κύματα της νοσταλγίας

Συγγραφέας: Έλση Τσουκαράκη
Σειρά: Ελληνική Λογοτεχνία
Πρώτη Έκδοση: Νοέμβριος 2015
ISBN: 978-618-01-1275-7
ISBN Ebook: 978-618-01-1276-4
Τιμή: 16,60€
Τιμή e-book: 12,99€
Σελίδες: 432



Η ζωή του γιατρού Πέτρου Εμμανουήλ αλλάζει ολοκληρωτικά όταν γίνεται υπαίτιος για τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού.

Ύστερα από μια συγκλονιστική αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα, αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογένεια και τον τόπο του, χωρίς να υποψιάζεται το παράδοξο παιχνίδι που του έστησε χαιρέκακα η μοίρα. Μόνο ο αληθινός έρωτας κατορθώνει κάποια στιγμή ν’ απαλύνει τις πληγές του, να τον λυτρώσει από τον ίδιο του τον εαυτό και να τον βοηθήσει να ξαναστήσει τη ζωή του στη μακρινή Νέα Ζηλανδία!

Το αναπάντεχο τηλεφώνημα της κόρης του, ύστερα από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να έρθει αντιμέτωπος με όλα όσα διαδραματίστηκαν στην οικογένειά του όσο αυτός ήταν απών.

Άσβεστα μίση, άδηλα μυστικά, φλογεροί έρωτες και ταξίδια στα πέρατα ενός εξωτικού κόσμου αποτελούν τις ψηφίδες ζωής του Πέτρου, σαν χάρτες αυτογνωσίας και κάθαρσης στην ατομική διαδρομή του! Και καταλήγουν να αποδείξουν ότι η σύγκρουση του ανθρώπου με το πεπρωμένο και τη δική του βαθιά κρυμμένη αλήθεια σηματοδοτεί την κορυφαία στιγμή της λύτρωσής του.

 ________________________________________






Η ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ γεννήθηκε στο Κάιρο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από παιδί είχε τον τρόπο της να επικοινωνεί με τις λέξεις. Σπούδασε γερμανική και γαλλική φιλολογία. Δίδαξε σε σχολεία, ασχολήθηκε με μεταφράσεις, έγραψε διηγήματα και σενάρια, και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια γερμανικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αν και θεωρεί μεγάλη τύχη τη συναναστροφή με παιδιά και εφήβους, θα της άρεσε να δηλώνει «επάγγελμα: ονειροπόλα». Έχει δύο κόρες. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Η ΠΟΙΝΗ, ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου