Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΕΓΩΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ VAULT

ΑΣΤΕΓΩΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ VAULT

Τα
έσοδα της παράστασης

“ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ”

τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου
 θα διατεθούν για
το 
“ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”





Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στα πλαίσια της δράσης «Αστέγων 'Ονειρα», ο Πολυχώρος VAULT  αφιερώνει την παράσταση «Oι Πρακτόρισσες» του Γιάννη Καλαβριανού στο σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Καταφύγιο της Αγάπης», βασικός στόχος του οποίου είναι η παροχή βοήθειας σε άτομα και ομάδες κοινωνικά αποκλεισμένες.

Έναρξη παράστασης 21:00. Είσοδος είναι 10 ευρώ. Κράτηση θέσης απαραίτητη.

Το «Καταφύγιο της Αγάπης» παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας σε πρόσφυγες, άνεργους και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης, δύο φορές την εβδομάδα. Προσφέρει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει το μπάνιο του, πετσέτες, ξυραφάκια, εσώρουχα. Διαθέτει πλυντήρια και απορρυπαντικό για τα ρούχα για να πλύνουν τα ρούχα τους όσοι το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, προσφέρει καθαρά και σιδερωμένα ρούχα που μαζεύονται από προσφορές, ζεστό φαγητό, καφέ και συζήτηση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

“Οι Πρακτόρισσες” του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου, είναι μια εμπνευσμένη παρωδία των ταινιών κατασκοπείας. Μια παράσταση - ύμνος στις ταινίες δράσης. Με καταιγιστικούς ρυθμούς ταινιών δράσης, πολεμικές τέχνες, πρωτότυπη μουσική χολιγουντιανού ύφους, προβολή video, microgadjets, δορυφορικά τηλέφωνα, μυστικές φόρμουλες, μικροβόμβες, δηλητήρια και περίστροφα - μονόπετρα  «Οι Πρακτόρισσες» δεν αφήνουν τίποτα όρθιο και παρασύρουν το κοινό σε ένα live action movie χωρίς προηγούμενο. Παρουσιάζονται κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 18:00 στον Πολυχώρο VAULT.

Παίζουν: Ευγενία Αποστόλου, Μάρα Δαρμουσλή, Χριστίνα Δενδρινού, Πωλ Ζαχαριάδης, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αλκμήνη Σταθάτου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη


Τα έσοδα της παράστασης θα χρησιμοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση του “Καταφυγίου της Αγάπης». Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε το «Καταφύγιο της Αγάπης» μπορείτε να στείλετε ρούχα, τρόφιμα, απορρυπαντικά και ότι άλλο χρειάζεται ένα νοικοκυριό ή να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε στο λογαριασμό Alpha Bank GR6101202420000000088418255. Για πληροφορίες, Κώστας Βιταλάκης, τηλ. 6977-202398.

Η δράση «Αστέγων Ονειρα» είναι μια δράση που ξεκίνησε τον Μάιο του 2014, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου να στηρίξει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης, μέσα από το θέατρο.


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT Theatre Plus
Μελενίκου 26 Γκάζι, Βοτανικός τ.κ 10447
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213-0356472, 6949534889

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...