Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

η Μικαέλα Δαρμάνη στο "Σταυρό του Νότου"

Πρίν λίγες μέρες, η Μικαέλα Δαρμάνη, βρέθηκε στο Σταυρό του Νότου μαζί με τον Πάνο Μουζουράκηκαι την Ηλιάνα Τσαπατσάρη σε μια γκεστ εμφάνιση, στην παρουσίαση δίσκου του Τάσου Σκούρα.

Σε μία ενεργειακά δυναμική βραδιά, γεμάτη μουσική και τραγούδια, αγαπημένα, γνωστά αλλά και νέα, ερμήνευσε τα δυο οπτικοποιημένα τραγούδια από την δισκογραφική της δουλεία «Αγαπώ να θυμάμαι».
Ανάμεσα τους, το διαχρονικό, ρομαντικό, αισθαντικό «Αναπνοή μου», το οποίο ακούγεται τον τελευταίο καιρό στα ραδιόφωνα, μόνο που τη συγκεκριμένη βραδιά, η ερμηνεία του, ήταν εντελώς διαφορετική.
Ενώ στο άλμπουμ «Αγαπώ να θυμάμαι», στο οποίο και συμπεριλαμβάνεται, είναι ερμηνευμένο με μια κιθάρα και μια φωνή, όπου τις κιθαριστικές εκτελέσεις υπογράφει ο μοναδικός Παναγιώτης Μάργαρης, τη συγκεκριμένη βραδιά παρουσιάστηκε εκσυγχρονισμένο σε μια ιδιαίτερη διασκευή.
Tην νέα  ευρηματική ενορχήστρωση υπογράφει ο Τάσος Σκούρας.
Ήχος ηλεκτρικός, δυνατός και με πολύ ροκ διάθεση. Ενορχηστρωμένο πρωτότυπα, ερμηνευμένο απόλυτα, πήρε άλλη μορφή και εντυπωσίασε πολύ.
Η Μικαέλα Δαρμάνη , ερμήνευσε επίσης και το «Ας ερχόσουν για λίγο», ενώ μαζί με τον Τάσο Σκούρα σε μια πολύ όμορφη συνύπαρξη, τραγούδησαν το «Κοίτα εγώ».

Πάνος Μουζουράκης και Ηλιάνα Τσαπατσάρη, είχαν επίσης δυναμική εμφάνιση σε αυτή την εξαιρετική βραδιά. Ο πολύς κόσμος, το πολύ θερμό χειροκρότημα και η αποθέωση των καλλιτεχνών, έκαναν το βράδυ να μείνει αξέχαστο.

Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 1

https://www.youtube.com/watch?v=1kb33q59u6Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βιβλιοπρόταση | Ο καημός κάθε γυναίκας | Έρικα Γιονγκ | Εκδόσεις Σ. Ι. Ζαχαρόπουλος

  Σειρά: Σύγχρονη Λογοτεχνία, 127 Τίτλος: Ο καημός κάθε γυναίκας Συγγραφέας: Έρικα Γιονγκ ISBN: 978-960-208-536-3 Σχήμα: 14 x 21 εκ....