Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Stand up for U: Ο μεγαλύτερος ετήσιος φιλανθρωπικός θεσμός κωμωδίας είναι και πάλι εδώ

12 καλλιτέχνες, με πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηπαύλου, ενώνουν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους στο μεγαλύτερο Stand up Comedy event της χρονιάς. Στόχος τους, να ενισχύσουν το έργο της UNICEF και να χαρίσουν χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά όλου του κόσμου.
Το Stand up for U έχει γίνει πλέον θεσμός. Ο φιλανθρωπικός μαραθώνιος κωμωδίας με προσκεκλημένους τους κορυφαίους stand up κωμικούς από την Ελλάδα και την Αγγλία, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά 13 και 14 Μαΐου.
POSTER
Η ιδέα ξεκίνησε πρόπερσι από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και την ανάγκη του να προσφέρει ελπίδα αλλά και έμπρακτη στήριξη στα παιδιά. Το εγχείρημά του υποστηρίχθηκε θερμά από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και από πολλούς κωμικούς. Ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει:«Σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο αδύναμοι πολίτες του κόσμου και εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνουμε κάτι για εκείνα. Όταν έμαθα πόσα παιδιά βοηθήσαμε την πρώτη χρονιά μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, έκανα τον πιο γλυκό ύπνο στη ζωή μου».
Και το όνειρό του συνεχίστηκε και την επόμενη χρονιά: Πέρσι, όλες οι παραστάσεις ήταν sold out, δύο μόλις μέρες από την έναρξη της προπώλησης. Και τα έσοδά που προέκυψαν από τα 1.200 εισιτήρια διατέθηκαν εξολοκλήρου στο πρόγραμμα της UNICEF, «Νονός».
Φέτος, συνεχίζουμε πιο δυναμικά και αισιόδοξα από ποτέ!
Σ’ αυτές τις δύο βραδιές χαράς, προσφοράς και αισιοδοξίας 12 καλλιτέχνες με «όπλο» την τέχνη τους επιχειρούν να προσφέρουν γέλιο, συγκίνηση αλλά και-τελικά- ελπίδα, ένα δώρο ζωής σε κάποια παιδιά που στερούνται ακόμη και τα αυτονόητα.
Θα παρουσιάσουν τα καλύτερά τους στιγμιότυπα οι stand-up κωμικοί (αλφαβητικά): Στέλιος Ανατολίτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ήρα Καστούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Ανδρέας Πασπάτης, Αριστοτέλης Ρήγας, Αλίκη Τσακούμη, Λάμπρος Φισφής και Γιώργος Χατζηπαύλου.
10
Στέλιος Ανατολίτης
 
6
Δημήτρης Δημόπουλος
 
4
Βύρων Θεοδωρόπουλος
7
Ήρα Καστούδα
 
9
Μιχάλης Μαθιουδάκης
 
2
Ανδρέας Πασπάτης
3
Αριστοτέλης Ρήγας
 
1
Αλίκη Τσακούμη
 
8
Λάμπρος Φισφής
5
Γιώργος Χατζηπαύλου
Την παράσταση θα ανοίξει το γκρουπ Kollektiva ερμηνεύοντας το τραγούδι "Έλενα" το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της 6χρονης Eliza Izquierdo, που ώθησε τους KollektivA να ασχοληθούν με το ευαίσθητο θέμα της παιδικής κακοποίησης.
KollektivA3 copy
Kollektiva
Μαζί τους, θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σπουδαίος Βρετανός κωμικός Ben Norris, μέλος του θρυλικού Comedy Store του Λονδίνου.
Ben Norris
Ben Norris
Αναλυτικά:
Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαΐου, στις 21.00
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550
Εισιτήριο: € 15 
Διάρκεια: 135 λεπτά με διάλειμμα
Παρουσίαση, επιμέλεια: Γιώργος Χατζηπαύλου.
Τα έσοδα και των δύο παραστάσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του προγράμματος «Νονός» της UNICEF.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία και την στήριξη της UNICEF και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Προπώληση:
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος). Αγορά με πιστωτική κάρτα στο 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr
Επίσης, σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...