Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Σεμινάριο με την Ελένη Αϋφαντή: Αντιμετωπίστε τους φόβους σας επιστρατεύοντας τα κατάλληλα εργαλεία.

Σας έχει τύχει ποτέ να δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε τα «θέλω» σας; 
Να τρέμετε μπροστά στις αλλαγές- ακόμη και τις θετικές, που σας φέρνει η ζωή; 
Να μην τολμάτε να κάνετε το πρώτο βήμα, να διστάζετε να μιλήσετε μπροστά σε κοινό ή να αδυνατείτε να μπείτε στο αεροπλάνο; 
Πίσω από όλες αυτές και άλλες τόσες δυσκολίες που βάζουν εμπόδιο στην καθημερινότητα και σε μεγάλο βαθμό την ευτυχία σας, υπάρχει ο ίδιος εχθρός: o ΦΟΒΟΣ.
Τα καλά νέα είναι πως αυτός ο φαινομενικά μεγάλος αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Μάθετε πώς θα βρείτε τα… κουμπιά του στο βιωματικό σεμινάριο της Ελένης Αϋφαντή. Η γνωστή Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (life coach) θα σας βοηθήσει να επιστρατεύσετε όλα τα εργαλεία και να πετάξετε από πάνω σας τη… σκουριασμένη πανοπλία σας. Το βαρίδι που τρέφεται από τον φόβο και που σας κρατά μακριά από την ευτυχία.
1435750083-d0096ec6c83575373e3a21d129ff8fef
SAVE THE DATE
Βιωματικό σεμινάριο για το φόβο
Εισηγήτρια: Ελένη Αϋφαντή
Πότε: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 19:00
Πού: Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ: 210 3211228
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 211 400 5461 και 6036 159 835 (Βάσω Σωτηρίου)
Πετάξτε την (σκουριασμένη) πανοπλία
«Με τη σκέψη ότι ο δράκοντας υπήρχε μόνο αν το πίστευε ο ίδιος, ο ιππότης, άρχισε να διασχίζει την γέφυρα. Ο δράκοντας, μουγκρίζοντας, έριξε πίσω απ’ τον ιππότη ένα χείμαρρο φωτιά. Ο ιππότης έκανε μεταβολή, γύρισε πίσω τρέχοντας και με ένα ουρλιαχτό πόνου, έτρεξε να βουτήξει τον φλογισμένο πισι¬νό του στο κρύο νερό ενός ποταμιού. Οι φλόγες έσβησαν μ’ ένα σύριγμα.
-Ήσουν πολύ γενναίος, είπε η Σκιουρίτσα. Καθόλου άσχημα για πρώτη προσπάθεια.
- Τι εννοείς, πρώτη προσπάθεια;
- Εννοώ, διευκρίνισε η Σκιουρίτσα, ότι θα τα πας καλύτερα τη δεύτερη φορά. Θυμήσου ότι ο δράκοντας δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση.
- Και η φωτιά που έβγαινε απ’ το στόμα του; Κι αυτό ψευδαίσθηση;
- Και η φωτιά ψευδαίσθηση.
- Τότε γιατί κάθομαι σ’ αυτό το ποταμάκι μ’ έναν καμένο πισινό; ρώτησε ο ιππότης.
- Γιατί, απ’ τη στιγμή που πίστεψες ότι ο δράκοντας είναι αληθινός, έκανες και τη φωτιά αληθινή.»
Απόσπασμα από το βιβλίο του R. Fisher «Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία».
Ελάτε να διαβάσουμε και να συνταξιδέψουμε πάνω σ’ αυτό το υπέροχο «παραμύθι». Να νοιώσουμε ότι ήρθε η ώρα να λιώσουμε τη δική μας πανοπλία. Αυτή που μας απομονώνει απ’ όσα η καρδιά μας λαχταρά και να εμπειραθούμε το πώς θα καταφέρουμε να αγγίξουμε την πραγματική ζωή διαλύοντας τις ψευδαισθήσεις.
test 26A
Βιογραφικό: 
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer). 
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.
Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια μπορείτε να βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...