Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 04 Οκτωβρίου 2017 έως 15 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2017




Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών: Δίκτυο Τέχνης και Δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια), με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,  σας προσκαλούν στο 1ο Σχολικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου 2017 (4.30μμ-24:00μμ) στον πεζόδρομο της Ερμού στο Θησείο, στο ύψος του Συλλόγου Αρχαιολόγων Αθήνας.
Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Συνήγορο του Πολίτη/Συνήγορο του Παιδιού και από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου και ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ θα βρίσκονται εκεί για να διασκεδάσουμε παρέα.
 



Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017





Η Αντιγόνη Λυμπεράκη στο Λεξικοπωλείο.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, 19:30, στο Λεξικοπωλείο (Στασίνου 13, Παγκράτι ΤΚ 116 35).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας και οι: 'Aννα Διαμαντοπούλου (πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πρώην Επίτροπος και πρώην Υπουργός), Αλεξάνδρα Μητσοτάκη (πρόεδρος του Centre Culturel Hellenique), Δημήτρης Σεβαστάκης (βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ).
 


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017





Ο Φίλιππος Μανδηλαράς στο Λείριον.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 12:00, Λείριον (Σαραντοπόρου 25, Χολαργός).

Ο συγγραφέας της σειράς Φίλιππος Μανδηλαράς με αφορμή το ολοκαίνουργιο βιβλίο ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ζωντανεύει τη Μυθολογία και μαζεύει όλους τους Θεούς και τους Ήρωες από παραμύθια και πολλά παιχνίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  Οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου   Μια φορά ήταν ο κ...